sâmbătă, 25 iulie 2009

Accident Tragic la ISWinT

Una dintre organizatoarele ISWinT (International Student Week in Timisoara) a murit într-un accident rutier. Simona Patricia Haragoş, tânăra care a murit avea doar 19 ani şi era din Oradea.

Accidentul a avut loc noaptea trecută în jurul orei 1.00 la intrarea în Timişoara dinspre Lugoj. „Maşina venea dinpre Ghiroda spre Timişoara. La intrarea în oraş, şoferul a acroşat o Dacie şi a intrat într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului”, a declarat agentul-şef de la Poliţia Rutieră Timiş, Costică Olaru. În urma impactului tânăra de numai 19 ani aflată pe locul din dreapta a decedat înainte de sosirea ambulanţei. Şoferul de 22 de ani, Angel Codrean a fost rănit şi transportat la spital pentru mai multe investigaţii. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili condiţiile exacte în care a avut loc accidentul.

Simona făcea parte din comitetul de organizare a Festivalului ISWINT, care a adus în Timişoara aproape 200 de studenţi din toată lumea. Angel este coordonatorul din acest an al festivalului. Participanţii la ISWINT au fost ieri într-o excursie la Deva, iar astăzi erau planificate ateliere de lucru şi proiecţii de film. [SURSA: adevarul.ro]

4 comentarii:

fuck you romania spunea...

ca sa citez pe unu din liga
Viteza nu ucide, oameni mor pentru ca le vine randul!!!!



criminaliiiii

Anonim spunea...

Dumnezeu sa o ierte!

Anonim spunea...

Dumnezeu sa o ierte pe Simona.Avea mult prea multe de aratat lumii. Era o fata inteligenta, frumoasa si cu multe aptitudini demne de invidiat.

Anonim spunea...

de ce nu:)